Poznat motiv pucnjave u Novom Pazaru: Epilog - Meliha (32) se bori za život sa metkom u plućima

16.12.2020

20:31 >> 20:42

0

Meliha M. (32) koja je slučajno ranjena u utorak popodne u Novom Pazaru prilikom pokušaja ubistva druge osobe

Poznat motiv pucnjave u Novom Pazaru: Epilog - Meliha (32) se bori za život sa metkom u plućima
Copyright Tanjug/Eldin Ćorović

Meliha M. (32) koja je slučajno ranjena u utorak popodne u Novom Pazaru prilikom pokušaja ubistva druge osobe je još uvek u životnoj opasnosti.

Žena se sasvim slučajno našla na ulici kada su otac Hidajet A. (45) i njegov  sin Anes A. (23) zapucali na Mesudina K. (39). Tom prilikom je zalutali metak pogodio pravo u grudi nesrećnu Melihu, a drugi je pogodio Mesudina.

– Pacijenti su primljeni u šoku, sa obilnim krvarenjem i povredama opasnim po život. Operacije su dobro prošle, a pacijentkinju očekuje još jedna intervencija jer joj je metak ostao u desnom plućnom krilu – kaže hirurg Izet Tutić koji je primio oba ranjena pacijenta.

Pročitajte još:

Meliha  se našla na “crnoj trasi” jer je išla po svoje dete u vrtić. Inače, ova mlada žena je poznata u Novom Pazaru kao “žena za primer”.

– Žena koja je išla za dete nedužna je nastradala. Žena koja uči moje dete u školi, koja je vrednica jedna, skromna, koju svi vole gde živi, gde je udata. Vole je kao svoju rođenu ćerku – napisala je o Melihi jedna od građanki Novog Pazara na Fejsbuku.

Kao mogući motiv sukoba oca i sina sa Mesudinom K. navodi se tuča u Hidajetovom noćnom baru početkom novembra, kada je on sa još nekolicinom nepoznatih osoba brutalno pretukao i slomio lobanju mladiću A. S. iz Ribarića, inače, bliskom rođaku upucanog muškarca.

Izvesno vreme je “tinjao” sukob između Hidajeta, Anesa i Mesudina. Međutim, u utorak su se sreli oči u oči i onda je došlo do pucnjave.

Hidajet i Anes su se u pratnji advokata predali, a po nalogu nadležnog tužioca određeno im je zadržavanje do 48 sati. Hidajet se tereti za teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, a Anes za nasilničko ponašanje.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike