Detalji jezivog napada na majku i dete (14) u Sarajevu zbog majice Crvene zvezde! "Skidaj četničku majicu, ubiću te!"

24.05.2024

21:52

0

PU Centar putem telefona obaveštena od strane građane S.V. da su ona i njen maloletni sin napadnuti od strane nepoznatog muškarca

Detalji jezivog napada na majku i dete (14) u Sarajevu zbog majice Crvene zvezde! "Skidaj četničku majicu, ubiću te!"
Sarajevo - Copyright Profimedia

Nakon što se u medijima pojavila informacija da su juče u blizini tržnog centra SCC u Sarajevu napadnuti majka i njeno maloletno dete (14) zbog majice na kojoj piše "Delije sever" kontaktiran je MUP KS, koji je potvrdio navode.

Oni ističu da je PU Centar putem telefona obaveštena od strane građane S.V. da su ona i njen maloletni sin napadnuti od strane nepoznatog muškarca u ulici Vrbanja.

- Obavešten je dežurni tužilac koji je predmetni događaj okvalifikovao kao Nasilničko ponašanje (član 362. stav 1. KZ FBiH). Radeći na dokumentovanju i rasvetljavanju ovog krivičnog dela, policijski službenici su identifikovali muškarca (23) za kojeg postoji sumnja da je izvršilac ovog krivičnog dela i prema kojem će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje, u skladu s odlukama postupajućeg tužioca – kazala je portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

Podsećamo, ranije je majka deteta za ATV kazala da su joj čupali dete i nasilno mu skinuli majicu, a nju odgurnuli, nakon čega je pala i povredila kolena i dlanove.

- To je iz čiste mržnje. Njima je mrak na oči pao kad su videli da je majica sa obeležjima Crvene zvezde. “Skidaj četničku majicu, šta si to obukao, ubiću te, povrediću te, skidaj”. Detetu je bilo neprijatno da skida majicu jer će ostati go. Na kraju su mu nasilno skinuli i pobegli s majicom – rekla je majka deteta za ATV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike