Večito na ratnoj nozi: Plenković poručio Milanoviću - Sakrij se u mišju rupu

23.05.2024

10:26

0

Milanović je uprkos zabrani Ustavnog suda učestvovao u kampanji za aprilske parlamentarne izbore tvrdeći da će biti novi premijer  

Večito na ratnoj nozi: Plenković poručio Milanoviću - Sakrij se u mišju rupu
Milanović i Plenković - Copyright Profimedia

Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković smatra da bi predsednik Republike Zoran Milanović trebalo da podnese ostavku i da se sakrije negde u "mišju rupu" nakon sramote koju je naneo instituciji predsednika države.  

Plenković je to poručio nakon što je Milanović juče u Rijeci rekao da je nova Vladu HDZ-a i Domovinskog pokreta "maskirovka" koju ni sam Vladimir Putin ne bi osmislio i da Hrvatskoj ne preti opasnost od ustaštva i ekstremizama, već od koruptivnog kartela,  

Plenković kaže da je Milanović teško poražen, da bi trebalo da podnese ostavku, sakrije se negde u “mišju rupu” i nestane iz hrvatskog političkog prostora od sramote koju je naneo sebi i drugima.  “A sad, kao što i inače radi, dakle sve svoje karakteristike, a to su najčešće slabosti, želi neargumentirano projektovati na druge. Prema tome, bilo bi mu bolje da ćuti, da se negde sakrije, da ljudi zaborave kakvu je sramotu naneo instituciji predsednika”, rekao je Plenković, prenela je zagrebačka N1 tv.

Milanović je uprkos zabrani Ustavnog suda učestvovao u kampanji za aprilske parlamentarne izbore tvrdeći da će biti novi premijer.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike