Pokušaj likvidacije u Spužu? "Kavčani" polili "škaljarca" vrelim uljem!

27.07.2021

08:32 >> 08:41

0

Autor: Nikola A.

Napadač je identifikovan i smešten u samicu

Pokušaj likvidacije u Spužu? "Kavčani" polili "škaljarca" vrelim uljem!
Copyright Spuž YouTube/Printscreen

Novi incident u istražnom zatvoru u Spužu. Ovog puta meta napada bio je izvesni R. K., za kog crnogorska “Pobjeda” piše da je blizak “škaljarskom klanu”.

Kako navode, napad se dogodio iz iste sobe kao i prethodni put, po sličnom scenariju. Inače, napadač na Vukadinovića je identifikovan i on je, prema pisanju crnogorskih medija, smešten u samicu.

Pročitajte još:

– R. K. je izveden u šetnju, i u trenutku kada je prolazio pored sobe u kojoj je smešteno pet osoba, koje se tretiraju kao “kavčani”, kroz otvor sobe polili su ga vrelim uljem – piše ovaj list, i navodi da se sumnja da je taj incident, u kom R. K. nije zadobio povrede, nastavak sukoba kriminalnih klanova.

Napadnuti pritvorenik navodno je iza rešetaka zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

Pročitajte još:

Vukadinović, koji je napadnut pre R. K., takođe je u pritvoru zbog šverca droge i učestvovanja u ubistvu Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića. U međuvremenu, crnogorsko specijalno državno tužilaštvo protiv njega je prikupilo nove dokaze u vezi s pripremanjem likvidacije Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, dok su početkom godine boravili kao gosti Radoja Zvicera u Kotoru. On je i tada bio u pritvoru, ali se sumnja da likvidaciju pokušao da organizuje iza rešetaka.

Podsećamo da su službenici zatvora u Spužu nedavno sprečili veći incident, kada je došlo do pokušaja napada na pritvorenika Janka Vukadinovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike