Krvoločni šakali upali u tor u selu Kupusci, zaklali 15 ovaca! "Ovo se u našem kraju ne pamti"

31.03.2024

18:33

0

Šakali su do sada retko pravili velike štete na teritoriji Kuča, ali sudeći po ovom napadu očigledno je da su se namnožili i na ovom području

Krvoločni šakali upali u tor u selu Kupusci, zaklali 15 ovaca! "Ovo se u našem kraju ne pamti"
Ilustracija - Copyright RINA

Krvavi pir odigrao se u selu Kupusci na teritoriji Kuča kod Podgorice, kada su šakali upali na imanje domaćina Aleksandra Mijovića i zaklali 15 ovaca.

- Ovo je nezapamćeno u našem kraju, zveri su upale u tor i napravile pokolj. Mrtvo je 15 ovaca, a vrednom domaćinu koji živi od prodaje stoke, pričinjena je ogromna šteta, kažu za RINU meštani.

Dodaju da su izuzetno uplašeni ne samo za stoku, već i za svoje živote jer krvoločne zveri, u potrazi za hranom više kao da ne prezaju ni od čega.

- Mi ne znamo ni kome da obratimo za pomoć, plašimo se da izadjemo na imanja, jer su zveri očigledno u neposrednoj blizini. O šteti koju pričinjavaju suludo je i pričati, vrednog i poštenog čoveka snađe velika muka, dodaju meštani.

Šakali su do sada retko pravili velike štete na teritoriji Kuča, ali sudeći po ovom napadu očigledno je da su se namnožili i na ovom području.

Prethodnih godina najviše štetu pričinjavali su u selima opštine Pljevlja, a posebno su ugrožena sela koja gravitiraju ka kanjonima Ćehotine i Tare, ali i područja prema granici sa Republikom Srpskom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike