"Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga": Amerikancu skinuli srpske tablice u Zagrebu, a zatim mu ključem izgrebali "jugo" (VIDEO)

19.03.2024

11:11

0

Autor: Lj. S.

Umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji - rekao je on

"Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga": Amerikancu skinuli srpske tablice u Zagrebu, a zatim mu ključem izgrebali "jugo" (VIDEO)
Copyright Printscreen/X

Američki influenser Džastis Rid, koji je balkanskoj javnosti postao poznat po objavama svojih izvedbi hitova ex-ju izvođača na društvenim mrežama, doživeo je pravu neprijatnost u Zagrebu. 

Kako je ispričao u video-snimku, njemu je nepoznata osoba skinula tablice s "juga" kojeg vozi, a uz to mu je i ključem izgrebala automobil.

- Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala automobil ključem sinoć, upozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi: Ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti, izgrebaće ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam da promovišem zajedništvo između zemalja na Balkanu, Srbije i Hrvatske. Obe zemlje su bile dobre prema meni i onda si došao ti. Misliš da si time što praviš štetu svom susedu domoljud? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sad umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji. I treba da te bude sram - poručio je razočarani influenser.

Takođe, on je dodao da će njegov "jugo" biti van puta narednih nekoliko dana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike