Pucano na poslanika Miladina Stanića: Politički čin ili nerešeni imovinsko – pravni odnosi

01.08.2021

10:04

0

Autor: A.S.

Slučaj se desio juče oko 16:45

Pucano na poslanika Miladina Stanića: Politički čin ili nerešeni imovinsko – pravni odnosi
Copyright Ilustracija/Profimedia

Muškarac inicijala P.S. (69) uhapšen je u Prnjavoru zbog sumnje da je pucao iz pištolja na M.S. (60), sa kojim ima nerešene imovinske odnose oko lokalnog puta, potvrđeno je iz Policijske stanice Prnjavor.

Slučaj se desio oko 16:45, a potvrđeno je da je pucano na Miladina Stanića, SDS-ovog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pročitajte još:

– Jeste, na javnom putu. To je politički obračun. Čovek iz SNSD-a koji je rekao kada su pobedili da može raditi šta hoće. Policija je dala pogrešnu informaciju. Ne verujem ni policiji, ni sistemu – rekao je Stanić, prenosi Srpskainfo.

Utvrđeno je da Stanić ima laku povredu prsta desne ruke za koju tvrdi da je nastala od metka koji je prema njemu ispalio P.S, naveli su iz policije.

Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da će osumnjičen za pokušaj ubistva posle završene kriminalističke obrade biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, piše Srpskainfo.

Oni su pojasnili da im je juče oko 17 časova prijavljeno da je P.S. iz pištolja, pucao u pravcu M.S. zbog nerešenih imovinsko – pravnih odnosa.

– Policijska uprava Banjaluka osuđuje izjavu Miladina Stanića i Srpske demokratske stranke koji ovaj događaj nazivaju „političkim činom“, a radi se o nerešenim imovinsko – pravnim odnosima između članova porodice Stanić. Uvidom u službene evidencije smo utvrdili da postoji više od 10 prijava između članova porodice Stanić, u poslednjih godinu dana, a koje se odnose na nerešene imovinsko – pravne odnose, a da je to problem koji traje godinama i da policija redovno interveniše – pojasnili su u banjalučkoj policiji.

Pročitajte još:

Oni su dodali da je po svakoj prijavi policijski službenici Policijske stanice Prnjavor su postupili profesionalno, te o svemu obavestili nadležne službe, Komunalnu policiju, Odeljenje za stambeno – komunalne poslove opštine Prnjavor, kao i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, kome su dostavljali izveštaje o počinjenim krivičnim delima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike