Rakija, slava, dobrodošli: Simpatični argentinsko-srpski par iz Banjaluke na duhovit način prezentuje život na Balkanu (VIDEO)

03.03.2024

15:41

0

Autor: I.K.

Lepa Argentinka na Instagramu deli svoje impresije o srpskim običajima

Rakija, slava, dobrodošli: Simpatični argentinsko-srpski par iz Banjaluke na duhovit način prezentuje život na Balkanu (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/balkatinos and landeka

Lepa Argentinka Denis i njen suprug Jovan Landeka, žive u Banjaluci, a brojne pratioce na društvenim mrežama gotovo svakodnevno na nalogu "Balkatinos" obraduju promovišući na duhovit način specifičnosti života na Balkanu.

Kako je Jovan Landeka ispričao za medije, sve je počelo kada su se upoznali u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde su oboje radili. Sticajem okolnosti bili su komšije te da ga je "njegova prelepa komšinica" pozvala da odu na doručak i bolje se upoznaju. Mislio je da se neko šali sa njim, ali nije bila šala. Tako su se upoznali, zaljubili, venčali i sada žive u Banjaluci, a dobili su i kćerku.

Lepa Argentinka na Instagramu deli svoje impresije o srpskim običajima kao što je slava i to na izuzetno duhovit način, zbog čega je osvojila srca mnogih.

 

 

Ona se dotakla i nadaleko čuvenog srpskog gostoprimstva. Ističe da kada se ide u goste mora da se ponese poklon, da se deca obavezno darivaju, a podelila je i savet da nikako ne popijete čašu alkohola do dna, jer će vam odmah domaćin dosuti.  

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike