Majka učenika iz škole na Šipu: Oponašao je lika iz igrice i govorio "ja sam lud"

24.02.2024

21:00

0

Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile, kazala je majka jednog od dečaka

Majka učenika iz škole na Šipu: Oponašao je lika iz igrice i govorio "ja sam lud"
Ilustracija - Copyright Profimedia

U sarajevskoj Osnovnoj školi "Šip" došlo je do incidenta u kojem je jedan od učenika doneo skalpel u školu i s njim mahao pred učenicima u svlačionici.

Kako je "Avaz" pisao, dečak se samopovredio za to vreme, reagovala je i policija.

- Sam događaj nije bio nimalo bezazlen. Incident se desio u muškoj svlačionici. Dečak je izvadio skalpel i počeo da maše njime prema dečacima imitirajući lika iz igrice "Granny" i govoreći "ja sam lud". Srećom je promašio trojicu dečaka, jedan je uspeo da pobegne u wc i sakrije se. U naletu prema vratima od wc-a, dečak sa skalpelom je sebe, nažalost, povredio - presekavši sebi tetivu. Nastala je vriska i haos, krv je prskala na sve strane. Na sreću nema drugih povređenih, a dečak je povredio samog sebe", rekla je majka jednog od dečaka iz svlačionice za Avaz.

Nažalost, škola je pokušala da prikrije događaj i nedavanjem pravih, tačnih i blagovremenih informacija dovela je u situaciju da u medije ode netačna informacija, da se u grupama dele poluinformacije i da mi kao roditelji nagađamo šta se desilo, zavisi od toga od koga smo čuli. Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile", kazala je majka jednog od dečaka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Avaz

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike