Specijalci ga oborili na travnjak i stavili mu lisice! Snimak hapšenja policajca iz Tuzle koji je ubio ženu u tržnom centru (VIDEO)

08.02.2024

00:04

0

Policijski inspektor Emil Ć. je imao psihičkih problema i često se svađao s kolegama

Specijalci ga oborili na travnjak i stavili mu lisice! Snimak hapšenja policajca iz Tuzle koji je ubio ženu u tržnom centru (VIDEO)
Hapšenje policajca koji je ubio ženu - Copyright Printscreen/TikTok

Policijski inspektor Emil Ć. ubio je Amru K. u tržnom centru u Tuzli iz pištolja. Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak njegovog hapšenja.

Nakon što je počinio krvavi pir u kafiću koji je držala nesrećna žena, dao se u beg. Međutim, njegove kolege savladale su ga i uhapsile ispred zgrade u kojoj živi.

Kako se vidi na društvenim mrežama, njega su policajci oborili na travnjak ispred zgade, a prilikom hapšenja čula se galama. Do ubistva je došlo oko 21 čas.

 

@skkryper Hapsenje nakon ubistva u Tuzli #crnahronika #tuzla #fyp @Crna Hronika BiH @zvonkokovacevic6 #bih #bos ♬ original sound - skryper

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, on je pravio probleme i pre zločina. Naime, imao psihičkih problema i često se svađao s kolegama. Takođe, više puta mu je oduziman pištolj i bio je privođen na trežnjene zbog alkohola.

Oproštaj od drugarice: Nema više tvog osmeha i naših zezancija

Od žrtve se na društvenim mrežama oprostila i njena drugarica.

- Pahuljo moja... Toliko zajedničkog rada, truda, smeha, razgovora, kafa... Tako me je večeras pogodilo sve ovo. Nema više tvog osmeha i naših zezancija. Dobra ženo... Nemam reči... Već fališ... Alah ti podario večiti dženet, tvojima sabur, a zlotvoru džehenem. Nedostajaćeš zauvek - napisala je jedna osoba koja je poznavala Amru Kahrimanović.

Policija potvrdila slučaj

- Večeras oko 21 sat PS Centar je primila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usled kojih je podlegla. Osumnjičeni muškarac se udaljio sa lica mesta, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i istom je oduzeta sloboda - rečeno je iz MUP-a TK.

Podsetimo, policajac, koji je pred penzijom, pucao je u Amru K. iz pištolja u tržnom centru, a potom pobegao. Međutim, policija ga je brzo sustigla i uhapsila ispred njegove zgrade.

Osumnjičeni i žrtva navodno su bili u nekoj vrsti odnosa, a policajac je, kako se navodi, sa svojom suprugom bio u svađi zbog razvoda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike