Drama u Šibeniku: Muškarac oteo policajcu službeni pištolj i zapucao!

03.01.2024

17:30

0

Okršaj se dogodio u ranim jutarnjim satima

Drama u Šibeniku: Muškarac oteo policajcu službeni pištolj i zapucao!
Hrvatska policija - Copyright Tanjug/HINA/Edvard Šušak

Rano jutros u Šibeniku došlo je do fizičkog obračuna između muškarca i žene zbog čega je reagovala policija. Muškarac je fizički napao ženu, a nakon dolaska policije pružao je otpor, oduzeo pištolj policajcu i ispalio hitac!

Svedoci nisu sigurni da li je bilo nekoliko pucnjeva ili samo jedan s ozbirom na to da se okršaj dogodio u ranim jutarnjim satima.

- Čuje se iz tog stana često buka. Nije ovo prvi put, ali koliko znam sada se preteralo, jer se i pucalo - rekao je komšija koji je navikao na njihovu "predstavu", ali ne baš ovakvih razmera.

Oni sumnjaju da su njihove komšije zavisnici od droge i stoga žele da ostanu anonimni.

- U 4 ujutru smo čuli pucnjeve, bio je mrak, a krenula je priča da se jedan muškarac svađao sa dve žene i da je pucao ispred zgrade, ali smo svi bili u krevetima i to je prošlo - rekao je komšija iz ulice Petra Svačića u kojoj se dogodila pucnjava.

Navode da su se komšije svađale ispred zgrade, ali da nisu sigurni ko je pucao.

O ovom slučaju se oglasila policija koja je potvrdila da je službenom licu oduzet pištolj iz kog je kasnije pucamo.

- Vezano za intervenciju koja se odigrala 3. januara oko 4 sata na području Šibenika kada su policijski službenici postupili po prijavi utvrđeno je da je muškarac fizički napao žensku osobu na osnovu čega su policajci priveli dve osobe. Tokom privođena jedna od osoba je pružala otpor, uzela službeni pištolj iz futrole i nekontrolisano ispalila hitac. Povređenih nije bilo - navodi se u policijskom saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike