Pronađeno telo devojke (22) u Zadru: U krvi imala alkohol i drogu, policija ispituje četiri osobe!

08.08.2021

06:57 >> 06:58

0

Autor: J.B.O.

U vezu sa ovim događajem dovode se tri muškarca i jedna žena

Pronađeno telo devojke (22) u Zadru: U krvi imala alkohol i drogu, policija ispituje četiri osobe!
Copyright Profimedia

Devojka stara 22 godine pronađena je mrtva u Murvici Donjoj kod Zadra. Na njenom telu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, a laboratorijskim analizma u pronađeno je prisustvo opojnih sredstava i alkohola, saopštila je danas Policijska uprava zadarske.

Radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi s pronalaskom tela 22-godišnjakinje kriminalističko istraživanje sprovode kriminalistička policija PU zadarske, u koordinaciji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Zadru, prenosi Telegraf.

Pročitajte još:

Kako su saopštili iz policijske uprave, policija je “noćas u 00.55 sati primila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, umrla ženska osoba stara 22 godine. Odmah po saznanju, na mesto događaja izašli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenik, a potom i mrtvozornik, koji je konstatovao smrt”.

– Prema nalogu zamenika ŽDO telo žene prevezeno je na Odeljenje patologije Opšte bolnice u Šibeniku, gde je danas sprovedena obdukcija, tokom koje na telu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama telesnih tečnosti pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola – dodaje se u saopštenju.

Kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, biološki materijal je izuzet za potrebe daljeg veštačenja.

Uviđajem, koji su sproveli policijski službenici, na mestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumiranje droge.

Pročitajte još:

Kako je navedeno iz policije, u vezu s ovim događajem dovode se trojica muškaraca i jedna žena, koji se nalaze u službenim prostorijama policije i nad njima je u toku kriminalističko istraživanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike