Konobar slikao kartice gostiju, pa prebacivao pare na svoj račun da bi se kladio: Uhapšen mladić iz Podgorice

28.12.2023

13:14

0

Protiv osumnjičlenog P.P. podneta je krivična prijava za krivično delo falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje u produženom trajanju

Konobar slikao kartice gostiju, pa prebacivao pare na svoj račun da bi se kladio: Uhapšen mladić iz Podgorice
Ilustracija - Copyright Profimedia

Pripadnici podgoričke policije uhapsili su dvadesetogodišnjeg P.P koji se sumnjiči da je radeći kao konobar u jednom lokalu fotografisao i zloupotrebljavao platne kartice gostiju i na taj način sebi je pribavio skoro 2.500 eura.

- U periodu od 25. do 27. decembra, dok je obavljao poslove u jednom ugostiteljskom objektu P.P. je fotografisao platne kartice gostiju, nakon čega ih je neovlašćeno iskoristio i izvršio prenos novčanih sredstava na svoj nalog za klađenje otvoren u jednoj sportskoj kladionici, a u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi u ukupnom iznosu od 2.465 eura, na štetu četiri vlasnika platnih kartica - navodi se u saopštenju.

Protiv osumnjičlenog P.P. podneta je krivična prijava za krivično delo falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje u produženom trajanju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike