Stranci napravili haos u Podgorici: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva i dva lica zbog učešća u tuči

16.12.2023

15:11

0

Službenici Odjeljenja bezbednosti Podgorica su od osumnjičenih oduzeli tri vozila i druge predmete koja će biti predmet provera i veštačenja

Stranci napravili haos u Podgorici: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva i dva lica zbog učešća u tuči
Ilustracija - Copyright Profimedia

Osumnjičenog za pokušaj ubistva u Siti kvartu u Podgorici, uhapsila je crnogorska policija, zajedno sa još dve osobe koje su učestvovale u tuči, prenose "Vjesti".

Posle pucnjave koja se dogodila sinoć oko 20:35 časova kod rampe podzemne garaže u Ulici vojvode Maša Đurovića, crnogorska policija je blokirala grad i granične prelaze.
Troje turskih državljana je lišeno slobode. 

Državljanin Turske M.C. (21) uhapšen je zbog sumnje da je u petak uveče, u podgoričkom Siti kvartu, iz vatrenog oružja ranio sunarodnika M.B. (43), saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

On se sumnjiči da za krivično delo ubistvo u pokušaju, i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pored njega, uhapšeni su i državljani Turske E.K. (30) i I.B. (23), zbog sumnje da su učestvovali u tuči.

Sumnja se da su M.C, E.K. i I.B. sinoć, fizički napali M.B i R.K. i da je tom prilikom  M.C. vatrenim oružjem naneo prostrelnu ranu u predelu noge sunarodniku M.B, koji se trenutno nalazi u Kliničkom centru Crne Gore, dok je R.K. lakše povređen, navodi se u saopštenju.

Policija sumnja da je M.C. pištolj koji je koristio u tuči, kasnije bacio.

Službenici Odjeljenja bezbednosti Podgorica su od osumnjičenih oduzeli tri vozila i druge predmete koja će biti predmet provera i veštačenja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike