Zna se ko su Hrvati koji su napali Srbe u Vukovaru!

22.11.2023

07:14

0

Kriminalistička zbog oštećenja vozila je u toku

Zna se ko su Hrvati koji su napali Srbe u Vukovaru!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policijska uprava vukovarsko-sremska saopštila je da je utvrdila identitet četvorice napadača na automobil srpskih registarskih oznaka koji se kretao iz Vukovara ka Vinkovcima, dok će se izvršiti provera policajaca koji su sve to nemo posmatrali i pustili napadače da odu, prenosi portal "Index.hr".

Podsetimo, hrvatski nedeljnik "Novosti" objavio je snimak incidenta, a prema rečima osobe koja je snimila napad, muškarci su 18. novembra napali vozilo sa somborskim tablicama, kada je u Vukovaru počinjala "Kolona sećanja".

Iz Policijske uprave vukovarsko-sremske na upit Indeksa su rekli da su utvrdili identitete osoba sa snimka te da je istraga u toku, ali i da će izvršiti provere u vezi s postupanjem policajaca koji su samo stajali sa strane i gledali.

- Napominjemo da je utvrđen identitet osoba sa snimka, koje se dovode u vezu s navedenim nezaknonitim ponašanjem, dok je kriminalistička istraga zbog oštećenja vozila inostranih registarskih tablica u toku - navode iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike