Umesto veselja, selom je zavladala tuga: Ovo je Goran koji je poginuo u sudaru sa hrvatskim ministrom odbrane

11.11.2023

20:26

0

Iza sebe je ostavio dve ćerke

Umesto veselja, selom je zavladala tuga: Ovo je Goran koji je poginuo u sudaru sa hrvatskim ministrom odbrane
Copyright Društvene mreže

Umesto veselja i radosti povodom Svetog Martina, koji je u Privlaci seoska slava, malim slavonskim mestom nedaleko od Vinkovaca zavladali su tuga, bol i neverica zbog preranog odlaska njihovog meštanina, 40-godišnjeg Gorana Šarića.

On je poginuo u saobraćajnoj nesreći nakon što je u njegov kombi s kojim je išao prema Vinkovcima udario "Nissan Terrano" kojim je upravljao hrvatski ministar obrane Mario Banožić.

- Svi smo šokirani i ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo našem prijatelju i meštaninu - samo je kratko rekao jedan meštanin Privlake, gde je bilo gotovo nemoguće naći sagovornika na ovu tužnu i bolnu temu.

Profimedia
 

Šarić je prema rečima njegovih komšija bio veoma vredan radnik, ali i odani porodični čovek, koji je obožavao svoje dve ćerke.

Ni načelnik Opštine Darko Galić nije bio raspoložen za razgovor.

- Mogu samo da izrazim iskreno sauščešće porodici poginulog Gorana, a mi ćemo kao Opština sa svoje strane pomoći koliko smo u mogućnosti - rekao je Galić.

Privlaka, inače, živi jednu od najtragičnijih godina u svojoj istoriji, jer je ovo već četvrti tragični smrtni slučaj neke mlađe osobe iz ovog sela u ovoj godini.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike