Veselin Veljović hitno prebačen iz zatvora u KCCG: Bivšem direkotoru crnogorske policije pozlilo u ćeliji!

19.10.2023

17:36

0

Bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović transportovan je hitno u Klinički centar Crne Gore, nakon što mu je pozlilo u zatvoru

Veselin Veljović hitno prebačen iz zatvora u KCCG: Bivšem direkotoru crnogorske policije pozlilo u ćeliji!
Veselin Veljović - Copyright Printskrin: Youtube/Al Jazeera Balkans

Bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović transportovan je hitno u Klinički centar Crne Gore, nakon što mu je pozlilo u zatvoru. To je za portal Dan potvrdio njegov advokat Nikola Martinović.

- To je posledica njegovog hroničnog lošeg zdravstvenog stanja. Sa tim smo upoznali i Vrhovno, i specijalno tužilaštvo i postupajućeg tužioca i Upravu zavoda za izvršenje krivičnih sankcija - naglasio je Martinović.

Podsećamo, kako je ranije saopšteno iz Uprave policije, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja su po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva i u saradnji sa EUROPOL-om, sproveli akciju prema licima koja se sumnjiče za vršenje krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja i krijumčerenje.

- Slobode su lišena tri lica, V.V., M.N. i N.M., dok je jedno lice trenutno nedostupno nadležnim organima. Protiv ovih lica Specijalnom državnom tužilaštvu podnesena je krivična prijava. Pretreseno je 11 lokacija širom Crne Gore, a cijelokupna akcija je sprovedena uz podršku Protivterorističke jedinice Uprave policije - navodi se u ranijem saopštenju UP.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dan.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike