Okončana drama u Hrvatskoj: Policiji se predao muškarac koji je bacio Molotovljev koktel na kuću, pa pretio da će aktivirati bombu

03.10.2023

16:40

0

Autor: Lj. S.

Na mestu događaja su bile jake policijske snage, vatrogasci i Hitna pomoć

Okončana drama u Hrvatskoj: Policiji se predao muškarac koji je bacio Molotovljev koktel na kuću, pa pretio da će aktivirati bombu
Ilustracija - Copyright Tanjug/HINA/Damir Seničar

U mestu Tordinci, nedaleko od Vinkovaca, nepoznati muškarac bacio je Molotovljev koktel na komšijsku kuću, nakon čega se polio benzinom i zatvorio u kuću. Međutim, on se nakon nekoliko sati pregovora predao policiji.

Iz policije su za Indeka.hr ranije potvrdili da je u toku policijska akcija.

- U toku je policijsko postupanje - kratko su potvrdili iz policije na pitanje što se događa u mestu Tordinci kod Nuštra.

Tanjug/HINA/Edvard Šušak
 

Prema prvim informacijama, muškarac se posvađao sa susedima, bacio im Molotovljev koktel na kuću, pa se polio benzinom i zatvorio u svoju kuću.

Na mestu događaja su bile jake policijske snage, vatrogasci i Hitna pomoć.

"Pretio je mom sinu"

- Ovo nije prvi put da pravi probleme po selu, jednom je pretio i mome sinu da će ga zaklati, ali nikada stvari nisu izmakle kontroli do ove mere. Strašno - rekla je za Vinkulju Ljubica D., komšinica osumnjičenog.

Njen suprug Ivica dodaje:

- On već dugo ima psihičkih problema. Žena i deca su ga napustili, ima brata skrbnika, ali dugo ga nismo videli da dolazi. Često zna praviti probleme u selu, no ovako nešto nismo očekivali. Prilikom gašenja požara lakše je povređen jedan policajac - kazao je komšija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike