Nove provokacije: Pozivaju na stvaranje "velike Albanije" i u Skoplju - "Orao ima dve glave, a jedna je Mitrovica" (FOTO)

25.09.2023

11:47

0

Albanske navijačke grupe na društvenim mrežama masovno dele fotografiju iz Skoplja uz poruku: "Od Skoplja do Mitrovice! Za otadžbinu, za Albaniju"

Nove provokacije: Pozivaju na stvaranje "velike Albanije" i u Skoplju - "Orao ima dve glave, a jedna je Mitrovica" (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook

Nepoznate osobe su sinoć na Skenderbegovom trgu u Skoplju istakle transparent sa porukom "Orao ima dve glave, a jedna je Mitrovica".

Kako piše Kosovo onlajn, transparent koji je sinoć postavljen na stepeništu na Skenderbegovom trgu u Skoplju, kako se navodi na društvenim mrežama, reakcija je na jučerašnja dešavanja na severu Kosova i Metohije. 

Pored transparenta, nepoznate osobe su istakle i zastavu Albanije, ali i jednu na kojoj se vidi ruka sa odsečena tri prsta.

Printscreen/Facebook
 

 

Albanske navijačke grupe na društvenim mrežama masovno dele fotografiju iz Skoplja uz poruku: "Od Skoplja do Mitrovice! Za otadžbinu, za Albaniju".

Zasada nema zvaničnih informacija u vezi sa tim ko je izveo ovu akciju, ali je sasvim očigledno da je ona samo nastavak pritisaka na Srbe sa Kosova i Metohije koje sprovodi separatistički režim na čelu sa Aljbinom Kurtijem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike