"Krivokapić ovde više nije dobrodošao": Premijer Crne Gore dobio pismo zbog kog se čitava zemlja trese!

20.08.2021

16:42 >> 18:44

0

Autor: A. B.

Najavljen je njegov dolazak u Kuče koji se možda na kraju neće dogoditi

"Krivokapić ovde više nije dobrodošao": Premijer Crne Gore dobio pismo zbog kog se čitava zemlja trese!
Profimedia

Omladina Kuča se oglasila povodom spekulacija o dolasku premijera Zdravka Krivokapića u Kuče.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

– Premijer Zdravko Krivokapić, kao premijer i političar nije dobrodošao u Kuče jer nije potpisao Temeljni ugovor, nije sredio birački spisak, niti je obezbedio da se održi popis, a to su tri ključne tačke koje je obećao prošle godine u ovo isto vreme kada je dolazio u Kuče da traži naše glasove.

Kada smo dobili informaciju da Krivokapić namerava da poseti Kuče u isto vrijeme kao i prošle godine (a za osam meseci vlasti se nije udostojio da dođe) preko posrednika smo mu poručili da u Kuče više nije dobrodošao. Kao vernik i kao građanin može da ide gde god hoće, ali kao političar koji je izneverio Kuče, u naše pleme nije dobrodošao.

Nas politika ne zanima, ustali smo svi do jednog da branimo svetinje i sačuvamo obraz plemena i da ne obrukamo pretke. I opet ćemo ako treba. Od prvog dana odbrane svetinja bili smo trn u oku bivšem režimu. A cenu slobode smo platili proganjanjem i hapšenjima.

Zdravko Krivokapić/Printscreen/Youtube

Nećemo dozvoliti da naše pleme niko zloupotrebljava u političke i partijske svrhe, a eventualna poseta premijera Krivokapića, od koje se ograđujemo, upravo sve to ima za cilj.

Parama nas nije mogao kupiti niko kroz istoriju, pa nećemo dozvoliti ni da nas neko pokušava kupiti kravama, volovima, sadnicama voća i povrća i džakovima šalitre, kako neki najavljuju, a sve to od naših para.

Još jednom, ovom prilikom poručujemo, javno, premijeru Krivokapiću da nije dobrodošao u Kuče kao političar i kao premijer dok god ne potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Privatne posete nas ne zanimaju i to nema veze sa nama.

Pročitajte još:

Spremni da svi do jednog stavimo potpis na ovo saopštenje ako bude trebalo – zaključili su iz Omladine Kuča koja je organizovala litije i branila svetinje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti