Oglasio se vlasnik plaže koji je oterao porodicu u burkiniju: Isekli su snimak i napravili da ja mrzim muslimane

08.08.2023

08:42

0

Autor: I.K.

"Predstavio sam se i dozvolio da snimaju, a oni su isekli snimak i napravili kao da ja mrzim muslimane", kazao je Đurović

Oglasio se vlasnik plaže koji je oterao porodicu u burkiniju: Isekli su snimak i napravili da ja mrzim muslimane
Copyright Facebook printscreen

Zakupac plaže Rocky Beach u Utjehi u Baru Dragan Đurović oglasio se nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak koji svedoči da je muslimansku porodicu, čija je ćerka bila u burkiniju, oterao sa plaže.

On je saopštio da je svaki gost dobrodošao u hidžabu na njegovom delu plaže Utjeha, ali ne i na bazenima gde je istaknut pano da nije dozvoljeno kupanje u odeći zbog higijenskih razloga i otpora njegovih gostiju.

"Držim lokal u Mrkojevićima već 22 godine, gde je 100 odsto muslimanska populacija, a 89 odsto gostiju su mi muslimani iz dijaspore sa kojima imam izuzetan odnos. Ne držim svinjsko meso da bi gosti bili sigurni šta jedu. Porastao sam u Baru gde su tri vere svetinja i svi dobro znaju moj odnos sa muslimanima. Svaki gost je dobrodošao u hidžabu na mom delu plaže Utjeha, ali ne i na bazenima gde je istaknut pano da nije dozvoljeno kupanje u odeći zbog higijenskih razloga i otpora mojih gostiju. Izdavalac ležaljki me je obavestio da neki gosti ne žele da prihvate pravila kuće. Kao dobar domaćin, sve sam pokušao da im objasnim, bezuspešno. Predstavio sam se i dozvolio im da me snimaju, ali oni su umesto moje izjave, isekli snimak i napravili kao da ja mrzim muslimane", kazao je Đurović za Radio Bar.

On je dodao da je prijavio policiji čoveka koji je postavio klip i poručio da sledi krivična prijava.

"Nisam znao da će zloupotrebiti snimak, ali policija će sve istražiti. Moj odnos prema tri vere nikad se neće promeniti dok sam živ. Zanima me čovek, a ne verska pripadnost. Opraštam svima što su bez ijednog razloga prozivali mene i moju porodicu", poručio je Đurović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike