Tuča Beograđanke i Budvanke u poznatoj diskoteci! Nakon polivanja nastao opšti haos

06.08.2023

13:53

0

Nakon incidenta koji se dogodio 28. jula, dva sata iza ponoći u diskoteci u kojoj je bilo više od hiljadu ljudi, budvanska policija privela je nekoliko osoba

Tuča Beograđanke i Budvanke u poznatoj diskoteci! Nakon polivanja nastao opšti haos
ilustracija - Copyright Pixabay/niekverlaan

U poznatoj budvanskoj diskoteci potukle su se Beograđanka T. B. i Budvankaq J. C. još pre 9 dana, a slučajem se bavi Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Nakon incidenta koji se dogodio 28. jula, dva sata iza ponoći u diskoteci u kojoj je bilo više od hiljadu ljudi, budvanska policija privela je nekoliko osoba od kojih su uzete izjave, pišu tamošnji mediji. 

Sve se dogodilo u diskoteci "Top Hill" kada je po izjavi Budvanke, nju Beograđanka počela da poliva pićem. Tada je došlo do sukoba. One su izvedene iz kluba, ali se okršaj nastvio i napolju.

Tada je Beograđanka dva puta rukom udarila brata Budvanke u grudi, da bi joj on uzvratio šamarom.

 Kazna 600 evra

Sud za prekršaje juče je doneo rešenje kojim je dvadesetogodišnja T.B. iz Beograda zbog kršenja javnog reda i mira proglašena krivom i to za dva prekršaja - novčanom kaznom od 250 evra jer je Budvanku polivala tečnošću iz čaše i novčanom kaznom od 350 evra jer je udarila Budvanina I. C.

Njena ukupna novčana kazna je 600 evra koju je ona platila. Sud je kaznio i Budvanina I. C. novčanom kaznom od 350 evra zbog šamara.

Međutim, dve devojke će nakon što je dežurnom tužiocu policija dostavila lekarsku dokumentaciju biti krivično procesuirane. Tužilac je naložio da protiv njih policija odvojeno podnese krivične prijave zbog počinjenih krivičnih dela "laka telesna povreda" i to protiv Budvanke J. C. zbog nanošenja povreda Beograđanki, a protiv Beograđanke T. B. zbog povreda koje je nanela prijatelju Budvanke Ž. Z.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike