Nova tragedija u Crnoj Gori: Iz vode izvučeno telo kod Perazića dola!

25.07.2023

21:11

0

Autor: Mi. S.

Jedan mladić je stradao kod Tivta, a ubrzo je stigla druga dojava, da je kod Petrovca u vodi uočeno telo

Nova tragedija u Crnoj Gori: Iz vode izvučeno telo kod Perazića dola!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na Crnogorskom primorju danas su se dogodile dve tragedije. Jedan mladić je stradao kod Tivta, a tri osobe su povređene kada su ih, kako se sumnja, veliki talasi bacili na stene, a ubrzo je spasiocima stigla druga dojava, da je kod Petrovca u vodi uočeno telo.

„Tim za hitnu reakcinu Luštica bay su primili informaciju da su, verovatno sa kopna, pale tri osobe ili ih je more odvelo. Tri osobe su povređene i jedan mladi muški život je izgubljen. Uz našu koordinaciju smo telo izvadili. Pored toga sad smo upravo primili informacinu da ima jedan utopljenik u Petrovcu“, rekao je crnogorskim medijima pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić.

Telo drugog utopljenika, kako je dodao, izvučeno je na obali Perazića do i uviđaj je u toku.

U nesreći kod Perazića dola ekipa Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Crne Gore je oko 19.50 sati iz mora, izvadila beživotno telo osobe muškog pola. Prema nezvaničnim informacijama, utopljenik je osoba starosti između 40 i 50 godina a njegovo telo je na dalji postupak identifikacije i utvrđivanja uzroka smrti, predato policiji u Budvi.

UPSUL je danas imala pet akcija spašavanja kupača na Velikoj plaži u Ulcinju a čiji su životi bili ugroženi zbog neopreznosti i nepoštovanja crvenih zastava koje su na plažama bile istaknute za kupače radi opasnosti izazvane velikim talasima i jakom jugu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike