Zbog tuče u Rafailovićima podnete prekršajne prijave protiv osam osoba!

25.07.2023

21:50

0

Identifikovani su svi akteri događaja

Zbog tuče u Rafailovićima podnete prekršajne prijave protiv osam osoba!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Osam osoba prekršajno će odgovarati zbog tuče koja se 18. jula dogodila u budvanskom naselju Rafailovići.

- Službenici Odjeljenje bezbednosti Budva su, postupajući po prijavi da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u mestu Rafailovići, identifikovala sve aktere događaja i protiv ukupno osam osoba podneli prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru - saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, budvanska policija je 18. jula oko 20.20 časova obaveštena da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira - prvo verbalnim, a potom i fizičkim konfliktom između više lica.

 

 

- Identifikovani su svi akteri događaja i utvrđeno je da je L.E., državljanin Ruske Federacije, prvo grubo vređao jedno lice iz Budve, na koji način je počinio prekršaj iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru.

Nakon toga je L.E. prišao štandu jedne turistčke agencije, gde je počinio prekršaje iz članova 7 i 8 Zakona o javnom redu i miru na štetu zaposlenog.

Potom je došlo do fizičkog obračuna između L.E., L.D. i L.D. (svi državljani Ruske Federacije) sa jedne strane, a sa druge strane – dva lica iz Republike Srbije – V.M. i V.M., državljanina Bosne i Hercegovine B.P. i državljanina Crne Gore Lj.E. - naveli su iz UP.

Svi učesnici fizičkog sukoba prekršajno će odgovarati za prekršaj iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru.

- Nakon ovog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između L.E. i Lj.D. iz Podgorice, te je protiv njih, takođe, podneta prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru - dodali su iz UP.

Sa prikupljenim obaveštenjima, lekarskim izveštajima gde su konstatovane lake telesne povrede kod lica L.D. L.D i V.M, izuzetim video nadzorima i javno objavljenim video zapisom detaljno je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da se u radnjama gore navedenih lica ne stiču elementi krivičnog dela.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Borba.me

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike