Okončana talačka kriza u Hrvatskoj! Muškarac pretio da će skočiti sa devetog sprata, policajci satima pregovarali sa njim

15.07.2023

09:53

0

Sa Makaraninom su u stanu bile i dve ćerke koje su odvedene na sigurno

Okončana talačka kriza u Hrvatskoj! Muškarac pretio da će skočiti sa devetog sprata, policajci satima pregovarali sa njim
Hrvatska policija: Ilustracija - Copyright profimedia

Prava drama odvijala se u Makarskoj od dva sata posle ponoći sata, na devetom spratu zgrade, gde je na ivici balkona sedeo 45-godišnjak iz Makarske i pretio da će počiniti samoubistvo.

Njega je policija nakon nekoliko sati pregovaranja uhapsila. 

Policija je saopštila da se muškarac noćas oko 2.30 sati zatvorio u stan sa jednim članom najuže porodice i pretio da će nauditi toj osobi i izvršiti samoubistvo, prenosi portal Index.

Na mesto događaja odmah su upućeni policijski službenici, a potom i pregovarač Jedinice specijalne i interventne policije.

Podsetimo, zgrada je satima bila u "talačkoj krizi", a za saobraćaj je bila zatvorena i susedna ulica. 

Vatrogasci su prvo merdevinama pokušali da dođu do muškarca, ali je on zapretio da će skočiti sa devetog sprata, pa su odustali od akcije.

Sa Makaraninom su u stanu bile i dve ćerke koje su odvedene na sigurno, a suprugu je pustio da izađe oko šest sati, nakon čega ju je odvezla Hitna pomoć, prenosi Slobodna Dalmacija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike