Sramotno! Žena bacila 20 vreća životinjskog otpada u reku! (VIDEO)

04.07.2023

11:12

0

Prema sadržaju sa videa, vidljivo je da su u pitanju dva počinioca

Sramotno! Žena bacila 20 vreća životinjskog otpada u reku! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vdi kako neodgovorni pojedinci životinjski otpad bacaju u potok Bijeljevac u Miljanovcima kod Kalesije.

Kako piše NEON Televizija, Inspekcija Opštine Kalesija izašla je na teren, a kako je izjavio sanitarni inspektora Opštine Kalesija Samir Selmanović u potok je bačeno oko 20 vreća životinjskog otpada, prenosi Srpskainfo.

 

 

 

Prema sadržaju sa videa, vidljivo je da su u pitanju dva počinioca.

– Počinioca ćemo dovesti na lice mesta i naterati ga da izvrši mehaničko čišćenje. S tim da ćemo angažovati JP “Veterinarska stanica” Kalesija, gde će oni u saradnji sa počiniocem animalni otpad na adekvatan način zbrinuti. Takođe smo angažovali i “Komunalac” Kalesija jer pored životinjskog otpada imamo i određenu količinu kućnog otpada gde će oni i taj otpad očistiti – kazao je Selmanović.

Sanitarni inspektor je dodao da su pre Bajrama održali sastanke na nivou Medžlisa i napravili plan adekvatnog zbrinjavanja životinjskog otpada, te da su iznenađeni ovim činom.

Sve troškove koji nastanu čišćenjem padaju na teret počinioca, a istom će biti izrečena i prekršajna mera od strane sanitarne inspekcije.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike