Tinejdžer ubio staricu u Podgorici?

07.06.2023

08:22

0

Tinejdžer ubio staricu u Podgorici?
Ilustracija - Copyright Tanjug/ MEDIA BIRO

Šesnaestogodišnjak sa Vrela ribničkih uhapšen je zbog sumnje da je ubio F.B. (72) iz tog podgoričkog naselja, čije beživotno telo je pronađeno prekriveno drvenim otpadom.

To je rečeno "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Prema istim informacijama, maloletnik je odranije poznat policiji i hapšen je zbog nekoliko desetina krađa.

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da su građani toj instituciji, juče oko 13.50, prijavili da su primetili beživotno telo starije ženske osobe, u blizini jedne porodične kuće u Podgorici.

-Preduzete su mere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva te je izvršen uviđaj na licu mesta. Policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući operativno-taktičke i proistražne mjere i radnje, došli do sumnje da je izvršilac ovog dela maloljetno lice staro 16 godina.

-Lice je locirano i dovedeno u službene prostorije gdje je u prisustvu radnika Centra za socijalni rad Podgorica u toku kriminalistička obrada lica, te se prikupljaju obaveštenja na okolnosti događaja u svojstvu građana od većeg broja lica i sprovode druge mere i radnje iz nadležnosti policije u cilju potpunog rasvetljavanja događaja u kojem je jedno lice lišeno života", saopšteno je iz policije.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti.me

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike