Evakuisana srednja škola u Splitu! Više učenika ima mučninu, čudan miris se širio školom

05.06.2023

21:41

0

Nastava je nastavljena, ali su neki učenici odlučili da se ne vraćaju u školu, napuštajući prostor oko zgrade

Evakuisana srednja škola u Splitu! Više učenika ima mučninu, čudan miris se širio školom
Ilustracija - Copyright Tanjug/HINA/Edvard Šušak

Hitne službe - vatrogasci, Hitna pomoć i policija - okupile su se danas ispred splitske Strukovne škole, ali za sada se sa sigurnošću ne zna zašto su pozvane, prenosi Slobodna Dalmacija. Prvo smo kontaktirali vatrogasce, rekli su nam da nemaju više informacija, da je došlo do evakuacije, ali nisu hteli da kažu zašto, samo da nije požar.

- U 16.00 sati dobili smo dojavu iz Strukovne škole u ​​Splitu da nekoliko ljudi u razredu ima mučninu. Na teren smo izašli sa vatrogascima i vozilom Hitne pomoći, a po dolasku niko nije tražio lekarsku pomoć. Nema opasnosti za ostale građane - najavio je na kraju Jerko Kurevija iz PU Splitsko-dalmatinske.

- Samo su nam rekli da izađemo iz škole, nastala je panika, još ne znamo šta se tačno dogodilo, navodno je jedan učenik bacio suzavac - ispričale su devojke koje čekaju rasplet situacije ispred škole, prenosi Dalmatinski portal. I turisti koji su se zatekli u blizini bili su uplašeni i pitali su šta se dešava.

Nastava je nastavljena, ali su neki učenici odlučili da se ne vraćaju u školu, napuštajući prostor oko zgrade. Neke od učenica su nam rekle da nije u pitanju suzavac nego gas. Kako kažu, škola je imala čudan miris, ali to će potvrditi službe koje su izašle na teren.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike