Užas u Zagrebu: Ženu ubola osa pa se autom zakucala u tramvaj, vatrogasci sekli vozilo da je izvuku - preminula u bolnici

04.06.2023

22:14

0

Očevici nesreće tvrde da je ceo prednji deo auta završio pod tramvajem

Užas u Zagrebu: Ženu ubola osa pa se autom zakucala u tramvaj, vatrogasci sekli vozilo da je izvuku - preminula u bolnici
Tan2022-6-18_105538923_0 - Copyright FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENICAR

To su sve pretpostavke kako je preminula, ništa još ne znamo zvanično. Čekamo da nam sve pojasne, kratko je za 24sata rekao suprug 61-godišnje žene koja je umrla u bolnici nakon što se u subotu oko 21.20 sati automobilom zabila u tramvaj linije 4 na Maksimirskom putu u blizini Dinamovog stadiona u Zagrebu.

Prema nezvaničnim saznanjima, 61-godišnjakinja je kratko pre saobraćajne nesreće pretrpela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je upravo njeno teško zdravstveno stanje uzrok saobraćajne nesreće i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

Pixabay
Ilustracija

 

„Automobil je odjednom iz leve trake prešao u desnu, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali da seku vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su uspeli da je izvuku iz potpuno smrskanog automobila – rekao je čitatelj 24 sata koji je svedočio nesreći.

Zagrebačka policija je izvestila da se žena koja je upravljala Mercedesom zagrebačkih registracija kretala putem u smeru zapada, ali je potom, iz neutvrđenih razloga, kraj kućnog broja 128 prešla u suprotan smer i naletela na tramvaj koji je vozio prema Dubravi.

Očevici nesreće tvrde da je ceo prednji deo auta završio pod tramvajem. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike