Suprugu godinama tukao, pa iskasapio tasta i šuraka kada se sklonila kod njih

19.10.2020

22:57 >> 10:20

0

Opštinsko državno tužilaštvo u Zadru je u nedelju ispitalo 27-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio više krivičnih del

Suprugu godinama tukao, pa iskasapio tasta i šuraka kada se sklonila kod njih
Profimedia

Opštinsko državno tužilaštvo u Zadru je u nedelju ispitalo 27-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio više krivičnih dela. On se naime sumnjiči da je svoju suprugu zlostavljao godinama, te da je skalpelom naneo brojne povrede svom tastu i šuraku.

Kako pišu hrvatski mediji, sumnja se da je 27-godišnjak od 2016. godine do 12. septembra 2020. u Zadru i jednom mestu u okolini, iako svestan da svojim ponašanjem ponižava i ugrožava svoju suprugu, u cilju da kod nje izazove osećaj straha, je ženu vređao i bio fizički nasilan i pretio joj.

Nadalje, osnovano se sumnja i da je 20. juna ove godine, supruzi ozbiljno pretio što je kod nje izazvalo osećaj straha za sopstveni život i za život članova njene porodice.
Osim toga, u subotu je, sumnja se, došao vozilom do porodične kuće oštećene u jednom mestu u okolini Zadra i, u cilju da fizički povredi njenog brata, izvadio skalpel i njime zamahivao prema šuraku, nanevši mu posekotine u predelu ruku. Takođe, čoveka je udarao i šakom po glavi preteći mu. Nakon što je iz kuće izašao otac oštećene i stao između osumnjičenog i svog sina, ovaj ga je skalpelom isekao u predelu trbuha, levog uha i ruke, preteći pritom obojici.

Ubrzo je na lice mesat stigla policija, koja ga je razoružala. Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs