Histerija u Crnoj Gori! Đaci proslavljaju maturu uz srpske pesme i zastavu, iz škole poručili: Ovo je nacionalistički skup (VIDEO)

19.05.2023

18:08

0

Autor: M. Vu.

Maturanti Srednje medicinske škole u Podgorici kraj školske godine danas su proslavili uz zastavu Srbije, pesme o Kosovu i trubače

Histerija u Crnoj Gori! Đaci proslavljaju maturu uz srpske pesme i zastavu, iz škole poručili: Ovo je nacionalistički skup (VIDEO)
proslava uz srpske pesme - Copyright Foto: Printskrin/Bar na dlanu

Maturanti Srednje medicinske škole u Podgorici kraj školske godine danas su proslavili uz zastavu Srbije, pesme o Kosovu i trubače.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici portala Normalizuj.me, učenici su se okupili ulazu u školu, gde su pevali pesmu "Vidovdan".

 

 

U objavi se navodi da su se đaci razišli nakon što je, na poziv profesora, došla policija.

"Problem" i u Baru

Portal Bar na dlanu takođe je na Fejsbuku objavio snimak maturanata Gimnazije "Niko Rolović", koji su kraj školske godine u školskom dvorištu proslavili uz pesmu "Veseli se, srpski rode".

 

 

- Uprava škole koja dozvoljava političke obojene nacionalističke skupove pod znamenjem drugih država. Zloupotreba koju je organizovala grupa učenika lako je probila kroz truo sistem u kome ne postoji osnovno poštovane škole i nastavnika koji se sklanjaju. Policija je u međuvremenu došla i đaci su se razišli - kazali su iz portala Normalizuj.

Na Tviteru su naveli da je reč o nacionalističkom skupu sa obeležjima druge države. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike