Tragedija u Hrvatskoj: U sukobu tinejdžera stradao mladić (16), momak koji ga je gurnuo uhapšen!

14.05.2023

18:57

0

Radnici hitne pomoći mladića su reanimirali pola sata, no nije mu bilo spasa i preminuo je u kolima hitne pomoći

Tragedija u Hrvatskoj: U sukobu tinejdžera stradao mladić (16), momak koji ga je gurnuo uhapšen!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Koprivničko - križevačka policija saopštila je jutros da je uhapsila jednu osobu nakon smrti 16-godišnjaka u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

U nedelju oko 1:23 policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju lekarsku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Mladić je nakon pružene lekarske pomoći ipak preminuo. Policija je izvestila da je uhapšena jedna osoba te se sprovodi kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja.

Kako prenosi ePodravina, u vinskom podrumu, prostoru koji se iznajmljuje u sklopu jednog kafića, slavio se rođendan 18-godišnjakinje.

Posvađali se ispred kafića i potukli

Na proslavi je bilo na desetine mladih osoba, među kojima i dvojica prijatelja koji su se u jednom momentu posvađali te je ispred prostora, na dečjem igralištu kod tobogana došlo do njihovog sukoba. Jedan je mladić, stariji godinu dana, udario drugog i ovaj se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio. Sve se dogodilo iza ponoći, oko 1 sat.

- U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Počeo se gušiti i svi su ostali šokirani kad su videli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa.

- Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i porodicu nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti - rekli su potreseni meštani Kostanjevca Riječkog.

Radnici hitne pomoći mladića su reanimirali pola sata, no nije mu bilo spasa i preminuo je u kolima hitne pomoći. Neslužbeno se saznaje da je mladić (17) koji je udario prijatelja od šoka pobegao sa mesta događaja, no ubrzo se vratio, nakon čega je uhapšen.

- Njih dvojica su zajedno došli na proslavu, bili su dobri prijatelji, popili su kafu u kafiću i otišli da slave. Ovo je velika tragedija, ne možemo da verujemo, svi smo u šoku - rekao je meštanin.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike