"Danima čudno gledao devojčicu, a onda se skinuo pred njom": Uhapšen muškarac za pedofiliju!

11.05.2023

16:37

0

O svemu će ipak konačnu reč doneti nadležni koji će trebati utvrditi sve okolnosti ovog slučaja te preduzeti zakonom predviđene mere

"Danima čudno gledao devojčicu, a onda se skinuo pred njom": Uhapšen muškarac za pedofiliju!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Muškarac iz Begovog Hana kod Žepča osumnjičen za pedofiliju uhapšen je i danas bi trebalo da se formira izveštaj nakon čega će slučaj biti u nadležnosti Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Ovu informaciju za Kliks je potvrdio portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek koji je kazao da je nakon prijave osumnjičeni uhapšen i da će nakon kompletiranja predmeta biti dostavljen izveštaj Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona, prenosi Srpskainfo.

Muškarac iz Begovog Hana je, prema informacijama koje je član rodbine maloletne devojčice objavio, nekoliko dana je čudno gledao devojčicu koja je 9. razred osnovne škole. Upućivao joj je i određene gestikulacije usnama, a vrhunac je bio kada je izašao ispred kuće dok je devojčica čekala autobus te se skinuo i počeo masturbirati.

- Ona se mnogo uplašila i o tome nas obavestila. Nakon toga je pozvana policija koji su nam rekli sledeće: "Dođite sutra i podnesite prijavu protiv njega", a otac naše devojčice je otišao kod pedofila na šta mu je pedofil rekao da ne može ništa dokazati, jer je njena reč protiv njegove - stoji u poruci člana porodice koja se širi društvenim mrežama s ciljem upozorenja.

O svemu će ipak konačnu reč doneti nadležni koji će trebati utvrditi sve okolnosti ovog slučaja te preduzeti zakonom predviđene mere.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kliks

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike