Policija pronašla pušku za kojom je tragala 17 godina! Nisu slučajno pokucali starijem muškarcu na vrata!

27.04.2023

23:24

0

Autor: M.M.

Policija je došla do saznanja da bi oružje, za koje je vlasnik prijavio 2006. da mu je nestalo, moglo biti upravo kod dotičnog

Policija pronašla pušku za kojom je tragala 17 godina! Nisu slučajno pokucali starijem muškarcu na vrata!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Od 2006. godine policija traga za puškom "Lakefield Mark II" za kojom je raspisana potraga. I upravo ta puška "isplivala" je juče iz tajnosti kada su policajci na području Opštine Rešetari, vršeći pretragu kuće 65-godišnjaka na osnovu sudskog naloga, otkrili da je puška trenutno na drugoj adresi i to na popravci, piše Jutarnji list.

- Na osnovu prikupljenih saznanja, policijski službenici su pristupili na adresu 71-godišnjaka sa područja Nova Kapela kod kog su pronašli navedenu pušku koju mu je prethodno doneo 65-godišnjak na popravku - kažu iz policije.

Slučaj je na kraju rezultirao optužnim predlogom koji je policija podnela protiv 65-godišnjeg muškarca zbog prekršaja iz Zakona o nabavci i posedovanju oružja građana.

Policija nije sasvim slučajno "banula" na adresu 65-godišnjaka već su imali saznanja da bi oružje, za koje je vlasnik prijavio 2006. da mu je nestalo, moglo biti upravo kod dotičnog. I sumnje, nakon 16 godina od nestanka, pokazale su se opravdanim.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike