Video na društvenim mrežama podigao tenzije između Crnogoraca i srpskih turista: Koliko je povoljno letovati u Crnoj Gori? (VIDEO)

21.04.2023 | 12:53

Autor: L. Đ. T.

Većina korisnika TikToka shvatila je ovaj kratak video kao sitnu provokaciju, te su se ređali besni komentari, pre svega srpskih turista

Copyright Pixabay

Jedna TikTok stranica iz Crne Gore objavila je video-snimak koji je izazvao buru na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Naime, na snimku je prikazano kako turisti očekuju da im izgleda letovanje u Crnoj Gori.

- Apartman sa pogledom na more 20 evra. Ležaljke ceo dan pet evra. Sveži morski plodovi sedam evra. Rent a car 20 evra. Svaki dan nova posteljina - navodi su u navedenom video-snimku uz opis "Ima li istine ođe? Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo“.

@montenegrinbeauty Ima li istine ođe? 😄 Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo. 😂🤞 #crnagora #ljeto #putovanje #montenegro #zanimljivo ♬ original sound - Montenegrin Beauty

Većina korisnika ove društvene mreže shvatila je ovaj kratak video kao sitnu provokaciju, te su se ređali besni komentari, pre svega srpskih turista.

- Ne brate. Očekujemo da nas ne mrzite što smo došli, da se nasmejete, da nas ne gledate kao hodajuće novčanike… Pa da se i vratimo. A troši se svuda - napisao je jedan od korisnika ove mreže, na šta su se nanizali brojni komentari srpskih turista na račun cena i kvaliteta usluge na crnogorskom primorju.

„Kako Crnogorci očekuju: apartman bez vode 300 eura, ležaljka 100 eura, morski plodovi 70 eura – mušlje i pasta, renta bike 100 eura“.

„A kako Montenegrini očekuju da im izgledaju turisti? Da uplate cijelo ljetovanje, da uplate 200 piva, 10 lježaljki, 5 suncobrana… A da uopšte ne dođu."

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam