Iz hrvatske vlade poručili Milanoviću da se prvi izvini

19.10.2020

18:11 >> 10:43

0

Milanović je ranije danas žestoko komentarisao aferu Janaf i obrušio se na premijera

Iz hrvatske vlade poručili Milanoviću da se prvi izvini
Copyright Printscreen/Youtube,N1

Nakon što je predsednik Hrvatske Zoran Milanović najavio da će uskoro razgovarati s premijerom Andrejom Plenkovićem o ponašanju istražnih tela u korupcionaškoj aferi Janaf, iz vlade poručuju da krivični postupci koji su u toku, kao i nezavisan rad nadležnih organa nisu teme za razgovor.

A od predsednika iz vlade, kako je rečeno za Dnevnik Nove TV, očekuju da se prvo izvini svima koje vređa i da se stabilizuje, a tek se onda mogu dogovoriti za sastanak.

Milanović je ranije danas žestoko komentarisao aferu Janaf i obrušio se na premijera, rekavši da ga novinari pitaju gde je on bio za vreme “lockdowna”, prenosi Dnevnik.hr

“Što mislite, da je on išao doma moliti Oče naš?” rekao je Milanović.

Danas je rekao da su u notorni klub bivšeg direktora Janafa, uhapšenog Dragana Kovačevića, Plenkovićevi ministri dolazili kao “zadnji magarci”.

“Njegovi ministri su još mesecima, ako je sve istina, potpuno nepotrebno, kao posednji magarci, dolazili u situaciju da se osramote. Ne jedan ministar, s nekolicinom sam razgovarao. Ljudi su lojalni, ali se ne osećaju baš najbolje. To je neko trebao znati i ispričati ovakvu blamažu, a da ne govorimo o šteti za Janaf. To je tema za razgovor premijera i mene”, rekao je Milanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike