Bečić posetio Bijelo Polje: Došao sam sa čašću, karakterom i integritetom

12.03.2023

16:50

0

Jednako sam se borio i za narod u Podgorici, i za narod u Baru, i za narod u Bijelom Polju - rekao je predsednički kanditat Demokratske Crne Gore

Bečić posetio Bijelo Polje: Došao sam sa čašću, karakterom i integritetom
Aleksa Bečić - Copyright Facebook/Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Ni u dosadašnjem političkom delovanju nisam zaboravljao sever Crne Gore, nisam delio Crnu Goru po regionima, neću to činiti ni kao predsednik Crne Gore. Kao predsjednik Crne Gore, sav narod u Crnoj Gori, ma u kojoj opštini živeo, posmatraću kao jednu nedeljivu celinu kao što sam činio i do sada. Kad sam se sa svojim kolegama borio za unaprijeđenje standarda i sva ona zakonska rešenja koja jačaju kvalitet života svih. Jednako sam se borio i za narod u Podgorici, i za narod u Baru, i za narod u Bijelom Polju, tako da nemate razloga da sumnjate da će tako biti i kada postanem predsednik Crne Gore, poručio je Aleksa Bečić prilikom susreta sa građanima u Bijelom Polju, koje je posetio u sklopu kampanje "Put časti"!

- Nisam u Bijelo Polje došao sa obećanjima, vrećama novca kojim bih trgovao ljudskim dušama, došao sam sa čašću, karakterom i integritetom kao jedinim kapitalom koji imam i jedinim valutama koje su među građanima Bijelog Polja uvek imale vrednost. Tako da mi ništa drugo, ovde, među vama, nije ni potrebno - rekao je Bečić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike