Bečić posetio Cetinje: Ovaj grad je neopravdano zapušten

07.03.2023

08:15

0

Naš zadatak je vrlo jasan, stvorićemo konkretne projekte koji će biti programski i strateški utemeljeni u stvaranju funkcionalnih institucija koje će raditi u interesu naroda, rekao je Bečić

Bečić posetio Cetinje: Ovaj grad je neopravdano zapušten
Copyright Facebook/Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Predsednički karavan kampanje „Put časti“, na čelu sa kandidatom Aleksom Bečićem, posetio je Prestonicu Cetinje, saopštila je Demokratska Crna Gora.

- Junačko Cetinje uvek je bilo kolevka slobode Crne Gore. Sa ove zemlje krenuli su najveći crnogorski heroji u odbranu slobode naše domovine i upravo to i mi radimo. Cetinje je grad koji je neopravdano zapušten, a poseduje ogromna prirodna, kulturna i istorijska bogatstva koja moramo da sačuvamo - kazao je Bečić.

Kako je dodao, briga o državnom identitetu biće jedan od prioriteta u predstojećem mandatu.

- Cetinje je crnogorsko, ali i svetsko. Briga o državnom identitetu biće jedan od prioriteta u predstojećem mandatu. Naš zadatak je vrlo jasan, stvorićemo konkretne projekte koji će biti programski i strateški utemeljeni u stvaranju funkcionalnih institucija koje će raditi u interesu naroda. Identitet naše zemlje potrebno je afirmisati u procesu evropskih integracija, ali isto tako potrebno je Cetinje probuditi iz višegodišnjeg ‘dremeža' - istakao je Bečić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike