Podrška Andriji Mandiću: Pokret za promene uveren u pobedu na izborima!

25.02.2023

20:29

0

PzP će insistirati na sprovođenju reformi, osiguranju transparentnosti, odgovornosti i poštovanju ljudskih prava

Podrška Andriji Mandiću: Pokret za promene uveren u pobedu na izborima!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pokret za promene (PzP) jednoglasno je usvojio zaključke Predsedništva o podršci Andriji Mandiću za predsednika Crne Gore i o tome da se na raspolaganju stavljaju svi kapaciteti Pokreta za promene u predizbornoj kampanji.

Nakon sednice Pokreta za promene, saopšteno je da ovaj pokret od svog osnivanja baštini ideju crnogorsko-srpskog pomirenja, što je i bila misija Demokratskog fronta tokom svih prethodnih godina.

- Naš narod jedino pomiren, i ujedinjen, može stvarati preduslove za bolji život. Ozdravljenje i izgradnja naše države i njenih institucija je naš zadatak nakon smene Đukanovićevog režima, koji je totalno urušio sistem vrednosti.

PzP će insistirati na sprovođenju reformi, osiguranju transparentnosti, odgovornosti i poštovanju ljudskih prava. To je nešto što su svi u DF-u dužni svojim biračima koji su im pružili podršku svih ovih godina.

Zato smo sigurni u pobjedu Andrije Mandića, koji će u drugom krugu pobediti Đukanovića, tvrde iz Pokreta za promene. To će biti svojevrsni referendum na kome će građani birati da li da sa Đukanovićem i dalje idu u dalje podele, pljačku i kriminalizaciju države i društva, ili da se sa Mandićem mirimo, ujedinimo, i krenemo napred u ozdravljenje.

PzP je spreman da sve svoje kapacitete stavi na raspolaganje Andriji Mandiću i njegovom izbornom štabu, jer smo uvereni da je jedini ispravan put za budućnost Crne Gore, put pomirenja i zajedništva, koji je preduslov za ozdravljenje države i njenih institucija. Pobeda je sigurna, jer građani znaju da je kucnuo čas za povratak Crne Gore u društvo demokratskih, pravnih država bez korupcije i kriminala čiji je simbol Đukanović već 30 godina - saopšteno je iz PzP.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike