Aleksa Bečić sazvao sednicu Predsedništva Demokrata za utorak

19.02.2023

21:46

0

Predsednik Demokrata Aleksa Bečić sazvao je za utorak sednicu Predsedništva te stranke, na kojoj će se izjasniti o predlogu Centralnog izbornog štaba Demokrata da Bečić bude predsednički kandidat

Aleksa Bečić sazvao sednicu Predsedništva Demokrata za utorak
Aleksa Bečić - Copyright Youtube printscreen

Predsednik Demokrata Aleksa Bečić sazvao je za utorak sednicu Predsedništva te stranke, na kojoj će se izjasniti o predlogu Centralnog izbornog štaba Demokrata da Bečić bude predsednički kandidat te stranke na predstojećim izborima.

Utvrđeni predlog odluke Predsedništva biće upućen Glavnom odboru na potvrđivanje na sednici koja je sazvana za petak, saopštio je generalni sekretar i šef Kluba poslanika Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović.

- Podsećamo da je Centralni izborni štab Demokrata uputio pomenuti predlog Predsedništvu nakon sednica opštinskih i mesnih odbora širom Crne Gore, na kojima su dominirali predlozi da Aleksa Bečić bude predsednički kandidat Demokrata, kao jedan od najpopularnijih političara već duži niz godina, ali i čovek koji je obavljanjem najodgovornijih državnih funkcija pokazao pomiriteljski i pošten pristup, odgovornost, umerenost, karakter i posvećenost, odnosno upravo ono što je preko potrebno novom predsedniku Crne Gore - navodi se u saopštenju Demokrata.

On je dodao da izborni štab Demokrata, uključujući preko 20 lokalnih izborih štabova, 350 koordinotra, 17 operativnih timova za pojedine segmente kampanje, radi i zaseda svakodnevno.

- Infrastruktura Demokrata je maksimalno spremna za dalju realizaciju izborne kampanje našeg predsedničkog kandidata - zaključio je Bogdanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike