Demokratski front: Nismo mi krivi što je Spajić lagao

19.02.2023

18:53

0

Državna izborna komisija na sinoćnjoj sednici nije prihvatila predsedničku kandidaturu Spajića zbog toga što ima dvojno državljanstvo

Demokratski front: Nismo mi krivi što je Spajić lagao
Predstavnici Demokratskog fronta - Copyright Foto: Facebook/Printscreen

Iz Izbornog štaba Demokratski front - Za budućnost Crne Gore danas su poručili lideru pokreta Evrope sad Milojku Spajiću, čiju je kandidaturu za predsednika Crne Gore odbila Državna izborna komisija (DIK) da mu nije DF kriv "za to što je on lagao građane".


- Mi želimo da završimo sa starim sistemom laži i da stvorimo u Crnoj Gori novi sistem saradnje i pomirenja. Zbog toga se sinoć predstavnici DF nisu izjašnjavali o kandidaturi g. Spajića - kaže se u saopštenju i dodaje da je vreme da se radi "na pomirenju i izgradnji bolje budućnosti Crne Gore", prenose podgoričke Vjesti.

Državna izborna komisija na sinoćnjoj sednici nije prihvatila predsedničku kandidaturu Spajića zbog toga što ima dvojno državljanstvo. 
Twitter_Milojko Spajić @MickeySpajic


Za Spajićevu kandidaturu su glasala tri člana DIK, protiv je bilo njih četvoro, a među četvoro uzdržanih članova komisije bila su i dva predstavnika DF.

Spajić je, između ostalog, na današnjoj pres konferenciji ukazao na to da je jednom od lidera DF Andriji Mandiću predsednička kandidatura potvrđena iako je ranije potvrdio da ima državljanstvo Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike