Pljačkaš ušao do pola kroz prozor kioska, pa jurio i izudarao prodavačicu! Uzeo joj torbu sa dokumentima i 8.000 evra

29.01.2023

06:56

0

Iz Centra bezbednosti Herceg Novi potvrdili su za RTHN da se napad dogodio 25. januara u večernjim satima

Pljačkaš ušao do pola kroz prozor kioska, pa jurio i izudarao prodavačicu! Uzeo joj torbu sa dokumentima i 8.000 evra
Teška krađa/Ilustracija - Copyright Profimedia

Radnica u jednom kiosku u Igalu teže je povređena nakon što ju je napao razbojnik i oteo joj 8.000 evra, objavila je Radio televizija Herceg Novi (RTHN).

Iz Centra bezbednosti Herceg Novi potvrdili su za RTHN da se napad dogodio 25. januara u večernjim satima.

Kako je navedeno nepoznati muškarac je upotrebom fizičke snage i predmeta nalik pištolju od prodavačice oteo torbu u kojoj su se nalazile lične stvari i novac.

Po dobijenoj prijavi uspostavljena je blokada grada.

Kako navodi RTHN radnica u kiosku LJ. M. zadobila je teže povrede glave, a za taj medij je ispračala da je muškarac sa fantomkom kroz prozor kioska u nju uperio pištolj i tražio novac.

-Vrata kioska bila su zaključana, roletna spuštena napola, ali on je uspeo da se do pola tela uvuče kroz prozor. Pazar je bio u kasi, a on je pokušao da otme torbu koju sam držala. Otvorila sam vrata i pokušala da pobegnem. Verovatno je pretpostavio da sam pazar stavila u torbu i krenuo je za mnom. Napao me, izudarao pištoljem i oteo torbu. Vrištala sam, pa su izašle žene iz obližnje prodavnice i pozvale policiju-  ispričala je ona.

Nakon napada prebačena je u Bolnicu "Meljine", gde su joj sanirali rane, a zatim je poslata u Risan zbog preloma ruke. Na glavi ima sedam šavova, dodaje RTHN.

Ona je objasnila da je u torbi imala 8.000 evra, koje je nameravala da narednog dana položi u banku, a pazar koji je ostao u kasi nije otuđen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTHN

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike