Tragedija na Jovanjdan! Poginulog protođakona Vladimira vatrogasci izvlačili iz kola, njegova supruga i deca povređeni

20.01.2023

21:15

0

Autor: M. Vu.

Crnogorski mediji su javili da je Jaramaz bio u automobilu sa suprugom i dvoje dece, koji su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu

Tragedija na Jovanjdan! Poginulog protođakona Vladimira vatrogasci izvlačili iz kola, njegova supruga i deca povređeni
Copyright Foto: Mitropolija crnogorsko-primorska

Protođakon Vladimir Jaramaz (43) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska.


U direktnom sudaru dva automobila povređene su četiri osobe, među kojima je dvoje dece.
Policija je navela da su vatrogasci morali da pomognu kako bi izvukli Nikšićanina koji je poginuo na licu mesta.

Crnogorski mediji su javili da je Jaramaz bio u automobilu sa suprugom i dvoje dece, koji su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu.

Iz Uprave policije Crne Gore ranije danas su saopštili, navodeći inicijale, da je poginuo Nikšićanin u saobraćajnoj nesreći u mestu Straševina na magistralnom putu Nikšić-Podgorica.

Iz Bolnice u Nikšiću su naveli da sedmogodišnje dete ima lake povrede, a da dvanaestogodišnjakinja ima povrede glave i da je upućena u Klinički centar.

 

 


-  Njihova majka M.J. primljena je na hirurgiji i ima lakše povrede. Osoba iz drugog automobila primljena na hirurgiji za sada nema znakova težih povreda - rekli su iz nikšićke bolnice.
Iz Mitropolije navode da je protođakon Vladimir iza sebe ostavio suprugu Milicu i kćerke Angelinu i Divnu.

Sahrana protođakona Jaramaza obaviće se u nedelju, 22. januara, na gradskom groblju u Nikšiću, posle opela koje će biti služeno u Sabornoj crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u 14.00 časova.

 

 

Otac Vladimir je rođen je 10. maja 1980. godine u Nikšiću. Studirao je Bogoslovski fakultet u Foči i Beogradu, kao i Fakultet vizuelnih umetnosti u Podgorici. U čin đakona rukopoložen je 6. januara 2010. godine, a činom protođakona odlikovan je 21. februara 2015. Godine – navodi se u saopštenju.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike