Vojnik osumnjičen za brutalno prebijanje Deda Mraza nasred ulice: Policija otkrila identitet svih učesnika, oglasilo se Ministarstvo (VIDEO)

25.12.2022

18:40

0

Autor: 24sedam

Pretučeni muškarac sa ogrebotinama i modricama po celom telu primljen je u bolnicu

Vojnik osumnjičen za brutalno prebijanje Deda Mraza nasred ulice: Policija otkrila identitet svih učesnika, oglasilo se Ministarstvo (VIDEO)
Prebili Deda Mraza u Hrvatskoj - Copyright Printscreen/Youtube/035portal

Nezapamćeno nasilje pred praznike koje se desilo u Slavosnkom brodu kada je brutalno pretučen mladić maskiran u Deda Mraza, šokiralo je juče ceo region.

Ispostavilo se da je jedan od učesnika tuče bio pripadnik Hrvatske vojske.

Ministarstvo odbrane najoštrije je osudilo incident i zatražilo od Vojne policije da sprovede uviđaj, piše Večernji list.

Mladići su bili u vidno alkoholisanom stanju i verbalni sukob nastavili ispred lokala, a sve je kulminiralo tučom u kojoj je maskirani mladić zadobio teške povrede.

 

 

Pretučeni muškarac sa ogrebotinama i modricama po celom telu primljen je u bolnicu. 

- Povređeni je primljen u bolnicu, lečen, dijagnostikovan, urađen je brzi traumatološki pregled. Pacijent je bio pri svesti, sa udarcima u glavu, sa ogrebotinama, sa udarcima po telu. Žalio se na bolove u predelu lica. Upućen je na odeljenje za uho, grlo, nos, gde je utvrđeno da je pukla leva bubna opna. Reč je o teškoj fizičkoj povredi, sanirana je po protokolu. Urađen je rendgenski snimak, gde nije otkrivena sveža trauma kostiju. Urađen je i CT mozga, koji nije pokazao znakove hitno potrebne hirurške intervencije. Nakon toga je pušten na kućno lečenje - rekao je domu prim. Boris Hrečkovski, dr/dežurni hirurg Opšte bolnice Dr Josip Benčević Slavonski Brod.

O slučaju je govorio i ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović.

– Što se tiče svih incidenata, naravno, policija radi i tokom praznika, 24 sata i ovde, ako mogu još jednom da pozovem sve naše građane, ovo je praznik mira, praznik ljubavi, svetlosti, radosti i hajde da to tako proslavimo, pre svega u krugu naših porodica - prokomentarisao je Božinović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike