Tinejdžeri palicom i čekićem za meso tukli mladića u Zagrebu: Terali ga da diluje, dobili zatvorske kazne

16.12.2022

19:50

0

Autor: 24sedam

Jedan mladić i maloletnik su osuđeni jer su pre dve godine u parku metalnim palicama i čekićem za meso teško pretukli vršnjaka

Tinejdžeri palicom i čekićem za meso tukli mladića u Zagrebu: Terali ga da diluje, dobili zatvorske kazne
Ilustracija - Copyright Profmedia

Jedva punoletni mladići i jedan maloletnik iz Zagreba proglašeni su krivim i osuđeni su na zatvorske kazne jer su pre dve godine u parku metalnim palicama i čekićem za meso teško pretukli vršnjaka.

Prema presudi tri mladića od 18 godina i jedan star 15 godina su u novembru 2020. oko 21.30 časova telefonom pozvali 18-godišnjeg mladića u park između Ulice Slavenskog i Ulice Ive Tijardovića u Zagrebu.

Nakon što je tinejdžer došao u park, mladići su mu rekli da za njih mora da diluje drogu ili da im preda novac koji ima kod sebe, piše Danica.

- Okružili su ga i uza sebe imali palice i čekić za meso, pa im je žrtva u strahu predala 400 kuna. Jedan mladić od 18 godina ga je udario palicom po desnoj podlaktici i tada mu je izbio telefon iz ruke, a kad se sagnuo da ga pokupi, zadali mu udarac u vilicu predmetom nalik na mesarski čekić, od kojeg je pao na pod - piše u saopštenju policije.

Potom su ga zajedno udarali rukama i nogama po glavi i licu, a mladić je zbog zadobijenih teških povreda završio u bolnici.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike