Suprugu nasilno ošišao i pretukao kablom od usisivača i pesnicama: Podgoričanin osuđen na godinu i po zatvora zbog nasilja u porodici

28.11.2022

22:49

0

V. R. osuđen u Podgorici, jer je krvnički pretukao suprugu S. B. i naneo joj teške povrede

Suprugu nasilno ošišao i pretukao kablom od usisivača i pesnicama: Podgoričanin osuđen na godinu i po zatvora zbog nasilja u porodici
Ilustracija - Copyright Profimedia

Prvostepenom presudom Osnovnog suda u Podgorici V. R. je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci zbog krivičnog dela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

On je svojoj supruzi S. B. nanio teške telesne povrede tako je što joj je nasilno odsekao kosu. Ona je zadobila oguljotine nadključnog predela, krvne podlive u levom oku, povrede obe nadlaktice i desne podlaktice, krvne podlive na obe natkolenice i kraste na mestima reznih rana obe podlaktice,  navodi se u obrazloženju presude koju je donela sudija Larisa Mijušković Stamatović.

Osim navedenog, njemu se stavlja na teret da je suprugu teško povredio kablom od usisivača, i da je pesnicama udarao po glavi i telu.

V. R je u pritvoru od 19. septembra ove godine, zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, a koji mu je produžen i nakon izricanja presude.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike