Nastavlja se rat! Andrej Plenković o Milanoviću: "Divlji, nekulturni primitivac koji vređa sve oko sebe"

29.10.2022

11:52

0

Nastavlja se rat! Andrej Plenković o Milanoviću: "Divlji, nekulturni primitivac koji vređa sve oko sebe"
Andrej Plenković - Copyright Profimedia

Predsednik Vlade Andrej Plenković dao je izjavu za medije nakon što je kreditna agencija Fitch potvrdila kreditni rejting Hrvatske na BBB+, a potom se osvrnuo na izjave predsednika Zorana Milanovića koje je dao u Dubrovniku gde se nalazi povodom 30. godišnjice oslobođenja juga Hrvatske.

Naime, Milanović je komentarisao izjavu župana Ernesta Petrija koji ga je nazvao ugojenim prascem. 

- Imam pravo da budem ugojeni prasac, neka pogleda svog šefa, može li da uradi tri skleka?- rekao je Milanović, a Plenković je poručio da vređa sve oko sebe.

- Nemojte to svoditi na ping-pong ili svađu. Ne izgleda tako, izgleda tako da jedan divlji, nekulturni primitivac, vređa sve oko sebe. Kad mu neko odgovori, onda je svađa. Šta mu je Petri rekao prvi? Je li mu bilo ko rekao nešto prvi? Vređa mene, predsednika Sabora, HDZ, novinare, kolege iz bivše stranke. To je primitivno, vulgarno divljaštvo - rekao je Plenković pa dodao:

- Bacite odgovornost na primitivca i divljaka koji je sve samo ne normalan. Moraš biti budala da to tolerišeš. Ili su mazohista, glup da na to pristaješ. Ljudi neće - poručio je Plenković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike