Nesreća u Mostaru: Automobil udario dve devojčice, jedna zadobila teške telesne povrede

25.10.2022

19:55

0

Povređene devojčice su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene u Mostarsku bolnicu kako bi im se ukazala medicinska pomoć, te su lekari konstatovali da je desetogodišnja P. G. zadobila teške telesne povrede, dok je sedmogodišnja A. G. zadobila lakše telesne povrede

Nesreća u Mostaru: Automobil udario dve devojčice, jedna zadobila teške telesne povrede
Hitna pomoć - Copyright RINA

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Mostara povređene su dve maloletnice koje je pod još neutvrđenim okolnostima udario automobil "opel astra", potvrđeno je iz policije.

Kako navode iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona, saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 9.30 u Ulici kralja Petra Krešimira Četvrtog, kad je automobil pod još neutvrđenim okolnostima udario dve maloletnice.

- U saobraćajnoj nesreći su učestvovali F. D. (61) iz Mostara, s vozilom marke “opel astra”, i maloletnice P. G. (10) i A. G. (7), koje su zadobile telesne povrede - navode iz MUP HNK.

Povređene devojčice su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene u Mostarsku bolnicu kako bi im se ukazala medicinska pomoć, te su lekari konstatovali da je desetogodišnja P. G zadobila teške telesne povrede, dok je sedmogodišnja A. G. zadobila lakše telesne povrede.

Policijski službenici su na mestu nesreće izvršili uviđaj, te je sa slučajem upoznat nadležni tužilac Tužilaštva HNK pod čijim nadzorom se sprovode zakonom predviđene istražne radnje, kako bi se rasvetlio slučaj i utvrdile okolnosti pod kojim se dogodila saobraćajna nesreća, prenosi Kliks.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike