Ovo je žena koja je stradala u kanjonu Tare, jedno dete preživelo, za dvoje mališana se traga (FOTO/VIDEO)

09.10.2022

10:25

0

Nesreća se dogodila u petak oko 17.30 sati na magistralnom putu Mojkovac-Žabljak

Ovo je žena koja je stradala u kanjonu Tare, jedno dete preživelo, za dvoje mališana se traga (FOTO/VIDEO)
kanjon tare udes (2) - Copyright 24sedam/Facebook/Jelena Vuković/Facebook/ZOOOM TV Doboj

Policija i brojne spasilačke ekipe i dalje tragaju za dvoje dece nakon teške nesreće kada je vozilo, kojim je upravljala njihova majka Jelena Vuković (27) iz Mojkovca, sletelo sa puta pod još nerazjašnjenim okolnostima i sletelo u ambis kanjona Tare.

Četvorogodišnje dete, teško povređeno, nađeno je posle nekoliko sati potrage i prevezeno je u Opštu bolnicu Pljevlja. Jelena je poginula na licu mesta, a za preostalo dvoje dece uzrasta dve i sedam godina se i dalje traga.

Facebook/Jelena Vuković
Jelena Vuković je poginula, za dvoje dece se i dalje traga

 

Uzroci nesreće za sada nisu poznati. Kako se moglo utvrditi na licu mesta, automobil je udario u bankinu posle čega je sleteo u kanjon.

U automobilu, kojim je upravljala majka, bilo je i njeno troje dece, starosti dve, četiri i sedam godina. Nakon što su našli jedno od troje dece, spasioci su nastavili potragu za preostalo dvoje dece, a uključeni su i ronioci. 

Nesreća se dogodila u petak oko 17.30 sati na magistralnom putu Mojkovac-Žabljak. Automobil kojim je upravljala poginula žena izvučen je ih hladne Tare. Bio je potpuno smrskan sa prednje strane. 

Kako prenose lokalni mediji, nesrećna žena krenula je sa decom ka suprugu u Šarance. Prijatelji kažu da je dobro znala taj put, a šta je uzrokovalo ovakvu tragediju ostaje da utvrdi istraga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike