Poruka Trivićeve i Šarovića: Iz Banjaluke graditi, iz Sarajeva braniti Republiku Srpsku!

28.09.2022

15:25

0

Zajednički rad za opšte dobro Predsednika Republike Srpske i člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske njihova su ključna uloga

Poruka Trivićeve i Šarovića: Iz Banjaluke graditi, iz Sarajeva braniti Republiku Srpsku!
res_1664358339_poruka-triviceve-i-sarovica-iz-banjaluke-graditi-iz-sarajeva-braniti-republiku-srpsku - Copyright facebook.com/mirkosarovic.sds/

"Iz Banjaluke graditi, iz Sarajeva braniti -  odnosi se na rad predsednika Republike Srpske i člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske, tj. kako bi taj rad trebalo da izgleda", poručili suJelena Trivić i Mirko Šarović, kandidati za predsednika Republike Srpske i srpskog člana Predsedništva BiH.

"Predsednik Republike Srpske ima ulogu da omogući da se u Srpskoj kvalitetno živi, gradi i radi. Član Predsedništva BiH iz Republike Srpske treba da štiti Srpsku u Sarajevu, da se, pre svega, bori za očuvanje "Dejtonskog mirovnog sporazuma" i nasrtaja i napada kojih ima", poruka je Trivićeve i Šarovića.

 

 

Zajednički rad za opšte dobro Predsednika Republike Srpske i člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske njihova su ključna uloga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike